Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Καλλικράτης ή παρεούλες; Τα πολιτικά κόμματα τι λένε;

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΚΑΛΕΣΜΑ
Ενωτικού Κινήματος Νέων Καματερού για ΠΑΙΔΕΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ «ΙΘΑΚΗ»
****************************
Νέες και Νέοι, Πολίτες και Φίλοι του Καματερού αύριο ο «Καλλικράτης» ανακοινώνεται από τον Πρωθυπουργό στο Υπουργικό Συμβούλιο..
Ο Δήμος Ιλίου και ο Δήμος Αγίων Αναργύρων έχει ζητήσει επίσημα από το Δήμαρχο Καματερού συνεργασία για συνένωση των Δήμων.
Δυστυχώς , ο κ. Νικήτας Καμαρινόπουλος και η παρέα του παλεύει να μείνει ο Δήμος μόνος του.
Όλοι καταλαβαίνουμε τους λόγους της πάλης του …
Ελπίζουμε ότι δεν θα τα καταφέρει ..
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Δημοτικής Αρχής ας αναλάβουν τις ευθύνες τους ..
Ο Δήμος καματερού έχει πιάσει πάτο, στην ΠΑΙΔΕΙΑ, στον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, στον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Πρέπει να καταλάβει ο κ. Δήμαρχος ότι όπως και να διαμορφωθεί ο «Καλλικράτης» το πολιτικό του μέλλον τελειώνει στο τέλος του έτους. Οι επαγγελματίες πολιτικοί, οι πολιτικοί γυρολόγοι, οι πολυθεσίτες, και όσοι με πράξεις και ενέργειές τους έχουν θίξει το περί δικαίου αίσθημα , θα πάνε σπίτι τους και αν είναι υπερήλικες στα ΚΑΠΗ…
Η οργανωμένη προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να φιμώσουν τον Επικεφαλή του Κινήματος μας, κ . Κωνσταντακόπουλο Γ. καθώς και οι άμεσες απειλές προς καταστηματάρχες για να μην τοποθετούν τις ανακοινώσεις μας , θα πέσουν στο κενό.
Το κίνημα έχει δηλώσει παρόν στη διοικητική μεταρρύθμιση.
Δηλώνουμε παρόν στις εκλογές του Νοεμβρίου, είμαστε μαχητές της ΠΑΙΔΕΙΑΣ του ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ του ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, δεν εξαργυρώσαμε με λάφυρα τους πολυετείς αγώνες μας , είμαστε χιλιάδες και θα νικήσουμε Δήμαρχε .
Η φασιστική προσπάθεια φίμωσης του Καθηγητή μας στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 29/3/2010, με θέμα συζήτησης τον «Καλλικράτη» έπεσε στο κενό. Απλά εκτεθήκατε ανεπανόρθωτα και εκθέσατε τον αξιόλογο συμμαθητή μας –Πρόεδρο του Δ.Σ. γιατρό κ. Δημήτρη Χρυσοβέργη (για την ανοχή του).
Καλούμε όλους σε κοινό αγώνα για να ανατρέψουμε τα σχέδια του Δημάρχου και της παρέας του, για να δει άσπρη μέρα το Καματερό.
Καλούμε τον τοπικό τύπο και τα blogs να πράξουν το καθήκον τους, την εκδότρια του Ευθύτυπου να σχολιάσει τα όσα συνέβησαν στη Συνεδρίαση όπου παρευρέθη…
Ο τίμιος αγώνας μας συνεχίζεται…
Καματερό, 13/04/2010
Για την "ΙΘΑΚΗ"
Γιώργος Κωνσταντακόπουλος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΘΑ ΣΥΝΝΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΛΙΟΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ