Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Εισαγγελείς, Υπουργείο Παιδείας, Νομάρχης, δεν ακούν και δεν βλέπουν;

Και στο παρελθόν είχαμε ασχοληθεί με τα «έργα» και τις «ημέρες» του κ. Αντώνης Καράλης, που τώρα βρήκε εκ νέου «προστασία» σε ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ!
Η εκπαιδευτική κοινότητα δεν κρύβει την απέχθειά της για τέτοιους χαμαιλέοντες.
Οι κύριοι που τον έφεραν ως φλουρί κωνσταντινάτο στο ΠΑΣΟΚ, προσπαθούν ν’ αποτρέψουν τον Νομάρχη Αθηνών (Σγουρό), να κάνει πως δεν είδε και δεν άκουσε τι συμβαίνει στο Καματερό.
Ξεχνούν ότι ο Γ. Σγουρός δεν μασάει κι ελπίζουμε σύντομα να επιβάλει τη νομιμότητα.
Επίσης, ευθύνες έχει και η κυρία Άννα Διαμαντοπούλου, για την ασυδοσία ορισμένων πολυθεσιτών που δηλώνουν επάγγελμα καθηγητές.
Το μόνο που μπορεί να κάνει και ο κ. Σαράντης, είναι να τον θέσουν εκτός ψηφοδελτίου, για να σωθεί η τιμή του ΠΑΣΟΚ!
Και να σκεφτούμε ότι παγίδευσαν και τον πρωθυπουργό, όταν τον παρουσίασαν προχθές στο Μαρία Έλενα…
Ας δούμε την καταγγελία του Κινήματος Ιθάκη:
ΑΝΑΦΟΡΑ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Ο πολυθεσίτης διευθυντής του 3ου Γυμνασίου Καματερού και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Καματερού, Αντώνης Καράλης, η δημοτική αρχή και ο Δήμαρχος Καματερού Νικήτας Καμαρινόπουλος, προχωρούν στην άνευ προηγουμένου εκμετάλλευση των οικογενειών που κατοικούν στο Καματερό και τους Αγίους Αναργύρους. Εξαπατούν τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τους Συλλόγους Καθηγητών, τις μαθητικές κοινότητες και τους μαθητές, μοιράζοντας την ανωτέρω πρόσκληση σε χιλιάδες αντίτυπα (μέσα στα σχολεία).
Γνωρίζουν πολύ καλά ότι η Δ.Ε.Π. (Δημοτική Επιτροπή Παιδείας) των Δήμων Καματερού και Αγ. Αναργύρων δεν συμμετέχουν.
Γνωρίζουν πολύ καλά ότι το Υπουργείο Παιδείας και το Υπουργείο Υγείας έχουν ανά περιφέρεια δημόσια κέντρα επανδρωμένα με αξιόλογους επιστήμονες (ψυχολόγους, ψυχιάτρους, κοινωνιολόγους και εκπαιδευτικούς με ειδίκευση στα θέματα ΔΥΣΛΕΞΙΑΣ).
Γνωρίζουν πολύ καλά ότι το Υπουργείο Παιδείας με εγκύκλιο του ενημερώνει τις σχολικές μονάδες για τα οργανωμένα δημόσια κέντρα και δεν αναγνωρίζει πιστοποιητικά από ιδιωτικά κέντρα.
Ποιοι λόγοι τους ανάγκασαν να εξαπατήσουν την εκπαιδευτική κοινότητα, το λαό Αγ. Αναργύρων και Καματερού; Μήπως το ιδιωτικό κέντρο «Dyslexia Centers-Pavlidis Method», ως χορηγός, προσέφερε χρήματα για τον προεκλογικό αγώνα τους;;; Πληροφορηθήκαμε ότι το ιδιωτικό κέντρο καλύπτει μέρος των εξόδων, τα δε υπόλοιπα καλύπτουν οι συνδιοργανωτές (Δήμος Καματερού και Σχολικές Κοινότητες!!!).
Κύριε Δήμαρχε, «το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού» λέει ο λαός. Συγκεκριμένα:
α.) Είχαμε καταγγείλει τον πολυθεσίτη Διευθυντή Καράλη ότι παράνομα αμείβεται ως Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης. Τον καλύψατε.
β.) Είχαμε καταγγείλει ότι στη σχολική επιτροπή του 2ου Λυκείου και 3ου Γυμνασίου Καματερού με Γραμματέα τον Διευθυντή Καράλη και πρόεδρο εσάς, υπήρχαν τρεις (3) συμβάσεις για τη μίσθωση του κυλικείου, την ίδια χρονική περίοδο, με διαφορετικό περιεχόμενο. Τα καλύψατε.
γ.) Απώλεια δημόσιου χρήματος (100.000 ευρώ) στις Σχολικές Επιτροπές και καταλογισμός 10.000 ευρώ σε δημοτικούς σας συμβούλους καλύφθηκε.
«ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ», τι θα πείτε στην εκπαιδευτική κοινότητα των Δήμων Καματερού και Αγ. Αναργύρων για την εμπορευματοποίηση του Δημόσιου Σχολείου και της Δημόσιας Υγείας;;;
δ.) Εσείς και δημοτικοί σας σύμβουλοι παραδώσατε τα κλειδιά της πόλης του Καματερού στον υπερ-χρεωμένο Δήμαρχο Νίκο Σαράντη (έλλειμμα 22 εκατομμύρια ευρώ) προς ικανοποίηση προσωπικών σας φιλοδοξιών και συμφερόντων (θέση Δημάρχου, Αντιδημάρχων κ.ά.)
Σας καλούμε να κατεβάσετε τα αεροπανώ και να ακυρώσετε την εκδήλωση.
Καλούμε την κ. Υπουργό Παιδείας, τα συνδικαλιστικά όργανα των Εκπαιδευτικών, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών, τις μαθητικές κοινότητες να καταδικάσουν τις ενέργειές σας και να απέχουν.
Καλούμε τους κυρίους Διευθυντές των σχολικών μονάδων να αναλογιστούν τις ευθύνες που έχουν για το Δημόσιο Σχολείο και Δημόσια Υγεία.
«Θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής στους εκπαιδευτικούς!!!» από το ιδιωτικό κέντρο!!!
Ο δικτάτορας Παπαδόπουλος, φίλε Νικήτα, όταν οι διορισμένοι Δήμαρχοι καλούσαν τους δημοσίους υπαλλήλους να τους διαβάσουν αποσπάσματα από το (πιστεύω), έπαιρναν βεβαιώσεις συμμετοχής. ΝΤΡΟΠΗ - ΝΤΡΟΠΗ
Ο εκλεκτός σας υποψήφιος Δήμαρχος Αγ. Αναργύρων-Καματερού Νίκος Σαράντης και οι δημοτικοί σας σύμβουλοι δεν σώζονται με τέτοιες παράνομες ενέργειες.
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
Καλούμε το λαό του Καματερού και των Αγ. Αναργύρων να ΨΗΦΙΣΕΙ και να ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ τον Νίκο Σαράντη και την παρέα του.
Ο δίκαιος αγώνας μας συνεχίζεται.
Μαχητικά για την «ΙΘΑΚΗ»,
Γιώργος Κωνσταντακόπουλος,
Καθηγητής-Διευθυντής 1ου Γυμνασίου Καματερού (1982-2006),
Αναπληρωτής Διευθυντής Εσπερινού Γυμνασίου Αγ. Αναργύρων (2006 έως σήμερα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: