Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Εισαγγελείς, Υπουργείο Παιδείας, Νομάρχης, δεν ακούν και δεν βλέπουν;

Και στο παρελθόν είχαμε ασχοληθεί με τα «έργα» και τις «ημέρες» του κ. Αντώνης Καράλης, που τώρα βρήκε εκ νέου «προστασία» σε ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ!
Η εκπαιδευτική κοινότητα δεν κρύβει την απέχθειά της για τέτοιους χαμαιλέοντες.
Οι κύριοι που τον έφεραν ως φλουρί κωνσταντινάτο στο ΠΑΣΟΚ, προσπαθούν ν’ αποτρέψουν τον Νομάρχη Αθηνών (Σγουρό), να κάνει πως δεν είδε και δεν άκουσε τι συμβαίνει στο Καματερό.
Ξεχνούν ότι ο Γ. Σγουρός δεν μασάει κι ελπίζουμε σύντομα να επιβάλει τη νομιμότητα.
Επίσης, ευθύνες έχει και η κυρία Άννα Διαμαντοπούλου, για την ασυδοσία ορισμένων πολυθεσιτών που δηλώνουν επάγγελμα καθηγητές.
Το μόνο που μπορεί να κάνει και ο κ. Σαράντης, είναι να τον θέσουν εκτός ψηφοδελτίου, για να σωθεί η τιμή του ΠΑΣΟΚ!
Και να σκεφτούμε ότι παγίδευσαν και τον πρωθυπουργό, όταν τον παρουσίασαν προχθές στο Μαρία Έλενα…
Ας δούμε την καταγγελία του Κινήματος Ιθάκη:
ΑΝΑΦΟΡΑ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Ο πολυθεσίτης διευθυντής του 3ου Γυμνασίου Καματερού και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Καματερού, Αντώνης Καράλης, η δημοτική αρχή και ο Δήμαρχος Καματερού Νικήτας Καμαρινόπουλος, προχωρούν στην άνευ προηγουμένου εκμετάλλευση των οικογενειών που κατοικούν στο Καματερό και τους Αγίους Αναργύρους. Εξαπατούν τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τους Συλλόγους Καθηγητών, τις μαθητικές κοινότητες και τους μαθητές, μοιράζοντας την ανωτέρω πρόσκληση σε χιλιάδες αντίτυπα (μέσα στα σχολεία).
Γνωρίζουν πολύ καλά ότι η Δ.Ε.Π. (Δημοτική Επιτροπή Παιδείας) των Δήμων Καματερού και Αγ. Αναργύρων δεν συμμετέχουν.
Γνωρίζουν πολύ καλά ότι το Υπουργείο Παιδείας και το Υπουργείο Υγείας έχουν ανά περιφέρεια δημόσια κέντρα επανδρωμένα με αξιόλογους επιστήμονες (ψυχολόγους, ψυχιάτρους, κοινωνιολόγους και εκπαιδευτικούς με ειδίκευση στα θέματα ΔΥΣΛΕΞΙΑΣ).
Γνωρίζουν πολύ καλά ότι το Υπουργείο Παιδείας με εγκύκλιο του ενημερώνει τις σχολικές μονάδες για τα οργανωμένα δημόσια κέντρα και δεν αναγνωρίζει πιστοποιητικά από ιδιωτικά κέντρα.
Ποιοι λόγοι τους ανάγκασαν να εξαπατήσουν την εκπαιδευτική κοινότητα, το λαό Αγ. Αναργύρων και Καματερού; Μήπως το ιδιωτικό κέντρο «Dyslexia Centers-Pavlidis Method», ως χορηγός, προσέφερε χρήματα για τον προεκλογικό αγώνα τους;;; Πληροφορηθήκαμε ότι το ιδιωτικό κέντρο καλύπτει μέρος των εξόδων, τα δε υπόλοιπα καλύπτουν οι συνδιοργανωτές (Δήμος Καματερού και Σχολικές Κοινότητες!!!).
Κύριε Δήμαρχε, «το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού» λέει ο λαός. Συγκεκριμένα:
α.) Είχαμε καταγγείλει τον πολυθεσίτη Διευθυντή Καράλη ότι παράνομα αμείβεται ως Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης. Τον καλύψατε.
β.) Είχαμε καταγγείλει ότι στη σχολική επιτροπή του 2ου Λυκείου και 3ου Γυμνασίου Καματερού με Γραμματέα τον Διευθυντή Καράλη και πρόεδρο εσάς, υπήρχαν τρεις (3) συμβάσεις για τη μίσθωση του κυλικείου, την ίδια χρονική περίοδο, με διαφορετικό περιεχόμενο. Τα καλύψατε.
γ.) Απώλεια δημόσιου χρήματος (100.000 ευρώ) στις Σχολικές Επιτροπές και καταλογισμός 10.000 ευρώ σε δημοτικούς σας συμβούλους καλύφθηκε.
«ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ», τι θα πείτε στην εκπαιδευτική κοινότητα των Δήμων Καματερού και Αγ. Αναργύρων για την εμπορευματοποίηση του Δημόσιου Σχολείου και της Δημόσιας Υγείας;;;
δ.) Εσείς και δημοτικοί σας σύμβουλοι παραδώσατε τα κλειδιά της πόλης του Καματερού στον υπερ-χρεωμένο Δήμαρχο Νίκο Σαράντη (έλλειμμα 22 εκατομμύρια ευρώ) προς ικανοποίηση προσωπικών σας φιλοδοξιών και συμφερόντων (θέση Δημάρχου, Αντιδημάρχων κ.ά.)
Σας καλούμε να κατεβάσετε τα αεροπανώ και να ακυρώσετε την εκδήλωση.
Καλούμε την κ. Υπουργό Παιδείας, τα συνδικαλιστικά όργανα των Εκπαιδευτικών, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών, τις μαθητικές κοινότητες να καταδικάσουν τις ενέργειές σας και να απέχουν.
Καλούμε τους κυρίους Διευθυντές των σχολικών μονάδων να αναλογιστούν τις ευθύνες που έχουν για το Δημόσιο Σχολείο και Δημόσια Υγεία.
«Θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής στους εκπαιδευτικούς!!!» από το ιδιωτικό κέντρο!!!
Ο δικτάτορας Παπαδόπουλος, φίλε Νικήτα, όταν οι διορισμένοι Δήμαρχοι καλούσαν τους δημοσίους υπαλλήλους να τους διαβάσουν αποσπάσματα από το (πιστεύω), έπαιρναν βεβαιώσεις συμμετοχής. ΝΤΡΟΠΗ - ΝΤΡΟΠΗ
Ο εκλεκτός σας υποψήφιος Δήμαρχος Αγ. Αναργύρων-Καματερού Νίκος Σαράντης και οι δημοτικοί σας σύμβουλοι δεν σώζονται με τέτοιες παράνομες ενέργειες.
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
Καλούμε το λαό του Καματερού και των Αγ. Αναργύρων να ΨΗΦΙΣΕΙ και να ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ τον Νίκο Σαράντη και την παρέα του.
Ο δίκαιος αγώνας μας συνεχίζεται.
Μαχητικά για την «ΙΘΑΚΗ»,
Γιώργος Κωνσταντακόπουλος,
Καθηγητής-Διευθυντής 1ου Γυμνασίου Καματερού (1982-2006),
Αναπληρωτής Διευθυντής Εσπερινού Γυμνασίου Αγ. Αναργύρων (2006 έως σήμερα)

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ και ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ να απαγορευτεί στις Δημοτικές Παρατάξεις να καταθέσουν δάφνινο στεφάνι!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΚΑΛΕΣΜΑ
ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΕΩΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ – ΑΓ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ "ΙΘΑΚΗ"
Σήμερα, 28 Οκτωβρίου 2010, στην 70ή Εθνική επέτειο του ιστορικού "ΟΧΙ", που βροντοφώναξε ο λαός μας στις ορδές του Φασισμού στις 28 Οκτωβρίου 1940, ο νυν Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων και υποψήφιος του νέου Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού με το χρίσμα του "Νέου ΠΑ.ΣΟ.Κ.", Νίκος Σαράντης ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ και ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ να απαγορευτεί στις Δημοτικές Παρατάξεις του Νέου Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού (ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ) να καταθέσουν δάφνινο στεφάνι στη μνήμη όσων θυσιάστηκαν για να απολαμβάνουμε σήμερα όλοι εμείς τα αγαθά μιας ελεύθερης ζωής.
Όλοι εμείς που εναντιωθήκαμε στη χούντα των Συνταγματαρχών, οι μαχητές του Πολυτεχνείου, ο λαός που πάλεψε για "ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" και όλοι αυτοί που συνεχίζουν να μάχονται για ΠΑΙΔΕΙΑ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ – ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, καλούμε τα κόμματα της Βουλής, τις Αντιστασιακές οργανώσεις, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τα Blogs, την Εκπαιδευτική Κοινότητα και το λαό Αγίων Αναργύρων και Καματερού να καταδικάσει με κάθε τρόπο την ΑΠΟΦΑΣΗ και ΔΙΑΤΑΓΗ του υποψήφιου Δημάρχου Αγίων Αναργύρων – Καματερού (με χρίσμα του "Νέου ΠΑ.ΣΟ.Κ.") Νίκου Σαράντη.
Οι μάσκες έπεσαν... ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΕ τον!
Φίλοι, σύντροφοι του ΠΑ.ΣΟ.Κ., μην εξαργυρώνετε με λάφυρα τους αγώνες σας για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Στ’ αυτιά του Δασκάλου μας, Καθηγητή μας Γιώργου Κωνσταντακόπουλου, μετά την ΑΠΟΦΑΣΗ-ΔΙΑΤΑΓΗ του Νίκου Σαράντη να μην καταθέσουν στεφάνι οι Δημοτικές Παρατάξεις, ηχούν τα λόγια εκφωνήτριας κρατικού ραδιοφωνικού σταθμού του Νομού Ηλείας που μετέδιδε ανά τακτά χρονικά διαστήματα: "Έκτακτο δελτίο Ειδήσεων. ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ και ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ.................... Καπένης Αλκιβιάδης, Στρατιωτικός Διοικητής Ηλείας" (1967)
Καλούμε τους δημότες, κατοίκους και φίλους των Αγίων Αναρ γύρων και Καματερού να πάνε να ψηφίσουν και να καταψηφίσουν τον Νίκο Σαράντη – να καταψηφίσουν την οικονομική δικτατορία του Δ.Ν.Τ. – να καταψηφίσουν την οικονομική εξαθλίωση και το ξεπούλημα της χώρας, την ανεργία και όλα τα δεινά που θα ακολουθήσουν.
Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...
28η Οκτωβρίου 2010
Μαχητικά για την "ΙΘΑΚΗ"
Γιώργος Κωνσταντακόπουλος (ο Δάσκαλος)
Καθηγητής-Διευθυντής 1ου Γ/σίου Καματερού (1982-2006)
Αναπληρωτής Διευθυντής Εσπερινού Γ/σίου
Αγίων Αναργύρων (2006-σήμερα)

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Τι σας θυμιζει ο Σαράντης;

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΡΑΝΤΗ ΣΤΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ (ΣΤΑΣΗ ΜΑΝΑΡΑ)
Οι τζαμαρίες ερμητικά κλειστές με διαφημιστικά πανώ. Μια μικρή πόρτα οδηγεί στο εσωτερικό του εκλογικού κέντρου. Στον οίκο...Σαράντη γίνονται πολιτικοί εκβιασμοί,εξαγοράζονται συνειδήσεις, δίδονται υποσχέσεις και πολλά άλλα....
Οι απλοί άνθρωποι Αγ. Αναργύρων και Καματερού, οι άνθρωποι του μόχθου και της βιοπάλης, που περνούν από έξω δεν μπορούν να δουν ούτε να ακούσουν τι συμβαίνει μέσα.
Σαράντη μήπως και για εσένα έχει ασκηθεί ποινική δίωξη και η δίκη ανεβλήθη;
Πως κατάφερες να πάρεις το χρίσμα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. απο τον Καμαρινόπουλο, που ήταν καθαρό άλογο απο το 1974; Όλοι γνώριζαν, ότι εσύ ήσουν στο Κ.Κ.Ε. για πολλά χρόνια, στο Συνασπισμό για λίγο και μετα στο ΠΑ.ΣΟ.Κ.!!!!!!
Πως κατάφερες με τον Γιαννάκη τον Ελαιοτριβάρη και φάγατε τον Ταμπακίδη και το Νικητόπουλο την προηγούμενη τετραετία;;;;
Τι λέει για εσένα στο μπλογκ «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» ο αντάρτης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Σταυρος Νικητόπουλος και η παρέα του;;;
Πως κατέφερες να σε αγαπήσουν, και πολλοί δημοτικοί τους σύμβουλοι να μπουν στο ψηφοδέλτιό σου;;;;
Ο σύντροφος σου, Πάγκαλος, θα είχε δίκιο, αν έλεγε οτι όλοι εσείς μαζί τα φάγατε!!!!! Εμείς φίλε Νίκο παραμένουμε σοσιαλιστές. Πετάξτε τις σοσιαλιστικές μάσκες και δείξτε τα πραγματικά σας πρόσωπα. Σας λυπάμαι. Θα βουλιάξετε όλοι μαζί στις 14/11/2010.
(Συναντιούνται δύο αγρότες στο Κιλκίς, λέει ο ένας στον άλλο:
- Ρε Νίκο, γιατί τα γαιδούρια τα δικά σου ειναι θρεμμένα; Ο Νίκος του απαντά:
- Διότι τρώνε σανό, Γιώργο.
- Ρε Νίκο δεν τρώνε σανό τα δικά μου γαιδούρια, λεει ο Γιώργος.
- Γιώργο μου βάλε τους κι εσύ πράσινα γυαλιά στα μάτια και θα δεις το αποτέλεσμα.)
Σαράντη,
είσαι εκπρόσωπος του μνημονίου,
εισαι εκφραστής του Δ.Ν.Τ.,
εισαι μεσίτης της πώλησης της χώρας μας.
Οι νεοι, οι πολίτες και οι φίλοι των Αγ. Αναργύρων και του Καματερού, δεν τρώνε κουτόχορτο και δε θα καταφέρεις να τους φορέσεις πράσινα γυαλιά λίγο πριν πάνε στην κάλπη.
Αισθανόμεθα λύπη για εσάς.
ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ
Δημότες Αγ. Αναργύρων-Καματερού

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

Στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης που στηρίζει το Κ.Κ.Ε συμμετέχουν μέλη του Κ.Κ.Ε και της Κ.Ν.Ε., φίλοι του κόμματος, πρωτοπόροι ριζοσπάστες αγωνιστές που συναντηθήκαμε στους εργατικούς και λαϊκούς αγώνες το προηγούμενο διάστημα. Το ψηφοδέλτιο έχει ως εξής:
Δημοτική Περιφέρεια Αγίων Αναργύρων
Αγαπητός Νίκος, εργαζόμενος στα...

Το σιγάν κρείττον εστί του Λαλείν, «Σύντροφοι»…

Γράφει ο Δευκαλίων
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/

Κατ’ αρχήν πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι η παράταση του  χρονοδιαγράμματος αποπληρωμής των δανείων που πήρε η χώρα μας μέσω του περιβόητου μνημονίου είναι ανάσα ζωής για την Ελληνική Οικονομία που ψυχορραγεί. Όμως δεν θα πρέπει κανείς να βαυκαλίζετε ότι από μόνη της η παράταση του χρόνου αποπληρωμής των δανείων του μνημονίου είναι η λύση στο πρόβλημα. Η παράταση αποπληρωμής όλων των δανείων της χώρας (και όχι μόνο αυτών του περιβόητου μνημονίου), μαζί με την μείωση των απαιτήσεων των δανειστών είναι η αναγκαία και ικανή συνθήκη για να σωθεί η Ελληνική Οικονομία και να ξαναμπεί στον δρόμο της ανάπτυξης.
Ο λόγος εξαιρετικά απλός. Όποιος μελετήσει διαχρονικά την διαμόρφωση του Ελληνικού Δημοσίου Χρέους θα αντιληφθεί ότι οι πληρωμές των τοκοχρεολυσίων είναι ιδιαίτερα δυσβάστακτη και η κύρια αιτία για την δημιουργία των ετήσιων ελλειμμάτων που τροφοδοτούν και αυξάνουν το συνολικό Δημόσιο Χρέος.
Ο μύθος για την τροφοδότηση του ετήσιου Δημόσιου Ελλείμματος και κατά συνέπεια του συνολικού Δημόσιου Χρέους από τις αυξημένες δαπάνες για μισθούς δημοσίων υπαλλήλων και συντάξεις ασφαλισμένων είναι πολύ εύκολο να καταρρεύσει.
Αν κάποιος αθροίσει τα αρχικά δάνεια και τους αντίστοιχους τόκους που πήρε η Ελληνική Δημοκρατία για να πληρώσει τα  εξοπλιστικά προγράμματα της τελευταίας 20-ετίας, τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το πρόγραμμα ενίσχυσης της ρευστότητας του Ελληνικού Τραπεζικού Συστήματος, τότε θα αντιληφθεί ότι το υπολειπόμενο Δημόσιο Χρέος είναι πάρα πολύ μικρό.
Εάν δε κάποιος επιθυμεί να συνεχίσει ας διαιρέσει το ετήσιο ποσό που...

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Μόλις ο μεγάλος και έντιμος δήμαρχος Καματερού ολοκλήρωσε το μεγάλο έργο της αποχέτευσης Γεροβουνού Καματερού…

…και πληρώθηκαν οι εργολάβοι, χωρίς να υπάρχει ίχνος υποψίας για μίζες και προμήθειες.
Τώρα έρχεται ο νέος Σωτήρας!
Με έλλειμμα που ξεπερνάει τα 20.000.000 εκατομμύρια ευρώ στο Δήμο Αγίων Αναργύρων…
Με τον αδελφό του ιδιοκτήτη «εταιρίας επικοινωνίας» (που με διαφανείς διαγωνισμούς παίρνει όλες τις δουλειές)…
Με την «εκδότρια» του Ευθύτυπου, πρώην υποψήφια με τη δεξιά και υποψήφια δήμαρχο (ναι, την κυρία που εμφανίζει την κερδοσκοπική της εταιρία ως UNESCO του ΟΗΕ και όλοι τρώνε το παραμύθι, ή και κάτι για να μειωθεί η πείνα;)…
Με τον υποψήφιο αντιδήμαρχο πόλης Αντώνιο Καράλη, σύντροφό του από το ΚΚΕ (γιατί κατόπιν επέλεξαν τη μάσα στο εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ του Σημίτη), γνωστό πολυθεσίτη διευθυντή του 3ου Γυμνασίου Καματερού (για το ίδιο κυλικείο είχε 3 διαφορετικές συμβάσεις)…
Τώρα, οι νέοι Σωτήρες και υποστηρικτές του ΔΝΤ, μπορούν να εκταμιεύσουν νέα κονδύλια για να γίνει επιτέλους σωστά το γεφύρι της Άρτας (βλέπε αποχέτευση) και να μην χρειάζεται η Πυροσβεστική για να σώζει τους μεροκαματιάρηδες του Δήμου μας…
* Οι φωτογραφίες σήμερα 14/10/2010, από τα ολοκληρωμένα έργα υποδομής στο Δήμο Καματερού, που έγιναν με πλήρη διαφάνεια και χωρίς καμία σπατάλη και προμήθεια...

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Κατάθεση ψυχής…

Ανοικτή επιστολή
Στους αγαπημένους μου μαθητές (περίπου 5.000)…
Στα παιδιά του μόχθου και της βιοπάλης, τους μαθητές του εσπερινού Γυμνασίου Αγίων Αναργύρων…
Στους φίλους μου και συντρόφους μου, που μαζί παλέψαμε από το 1968 ως το 1974, για «Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία» στα χρόνια της χούντας…
Στους φίλους μου, που μαζί αγωνιστήκαμε για «Παιδεία, Πολιτισμό, Αθλητισμό, Κοινωνική Μέριμνα και Κοινωνική Δικαιοσύνη»…
Στο διάβα της ζωής τους να μην ξεχνούν τα λόγια του Κ. Καβάφη:
Όσο μπορείς
Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις
μες στην πολλή συνάφεια του κόσμου,
μες στες πολλές κινήσεις κι ομιλίες.
Μην την εξευτελίζεις πηαίνοντάς την,
γυρίζοντας συχνά κ' εκθέτοντάς την
στων σχέσεων και των συναναστροφών
την καθημερινήν ανοησία,
ως που να γίνει σα μια ξένη φορτική.
  
Κι απ’ την “Ιθάκη”…
«Έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα,
ήδη θα το κατάλαβες οι Ιθάκες τι σημαίνουν»
Με αγάπη
Γιώργος Κωνσταντακόπουλος, εκπαιδευτικός