Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΣΟΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

Άρθρο- Παρέμβαση του
Άγγελου Ηλιόπουλου
Υποψηφίου Δημάρχου της
«Αναβάθμισης Καματερού» Για μια νέα Ενωτική Δημοτική Συνεργασία με προτεραιότητα την Αναβάθμιση Καματερού.
Η ανάγκη για αλλαγή στο Καματερό είναι επιτακτική. Η σημερινή Διοίκηση για άλλη μια τετραετία απέτυχε αφήνοντας ένα ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ δήμο στην επερχόμενη διοίκηση.
Είναι δε εμφανής η απουσία ουσιαστικής πολιτικής.
Η δημοτική Αρχή προσπαθεί τώρα επτά μήνες προ εκλογών έστω και...

με λίγο τσιμέντο στους δρόμους να μπαλώσει τα αμπάλωτα, προκειμένου να βελτιώσει την επικοινωνιακή της εικόνα, νομίζοντας ότι θα κερδίσει τις συνειδήσεις των δημοτών και μαζί με αυτές και την ψήφο τους.
Η καθημερινότητα των πολιτών και η ποιότητα ζωής ήταν τελευταίες στις προτεραιότητες της διοίκησης.
ΡΕΜΑ ΕΣΧΑΤΙΑΣ, οι συνεχείς αγώνες των κατοίκων για την διευθέτησή του έπεσαν για άλλη μια φορά στο κενό, απογοητεύοντας τους συνδημότες μας.
Αντιπλημμυρικά έργα όμβριων υδάτων στις περιοχές ΑΓΙΟΥ ΤΡΥΦΩΝΟΣ - ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΓΕΡΟΒΟΥΝΟ, δυστυχώς είναι πολιτικές άγνωστες στη σημερινή Διοίκηση. Ως πότε όμως;
ΠΑΙΔΕΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ , Υποφέρουν! Ως πότε όμως;
Εμείς πιστεύουμε ότι το Καματερό αξίζει περισσότερα, αλλά έχει ανάγκη μιας άλλης πολιτικής.
Η σημερινή δημοτική αρχή πρέπει να αλλάξει, χρειάζεται μια νέα διοίκηση με όραμα και δράση, σύγχρονη, αποτελεσματική, που να ακούει και την φωνή των πολιτών, μία διοίκηση που να σέβεται και να αγαπά τους πολίτες της, δίνοντας λύσεις στα προβλήματά του μέσα από ένα εποικοδομητικό διάλογο και αντίλογο μαζί του. Ο πολίτης πρέπει να είναι συμμέτοχος στις αποφάσεις που τον αφορούν για ένα καλύτερο αποτέλεσμα στην καθημερινότητά του αλλά και με την ενεργή συμμετοχή του, μιας πράσινης Ανάπτυξης.
Η Ανεξάρτητη παράταξη «Αναβάθμιση Καματερού» είναι ανοικτή στο διάλογο για συνεργασία, σε νέες ιδέες, νέες δράσεις, ρήξεις και ανατροπές. Δεν μας ενδιαφέρει η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, αλλά μόνο η ΠΡΟΟΔΟΣ σε μια ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ της πόλης μας που θα φέρει σαφώς καλύτερα αποτελέσματα στην ποιότητα ζωής των πολιτών, αυτός είναι και ο σκοπός μας και το έχουμε αποδείξει έμπρακτα, διότι ο κόσμος που μας παρακολουθεί, γνωρίζει ότι δεν εγκαταλείψαμε μετά της εκλογές 2006, όπως κάνανε κάποιοι άλλοι…, συνεχίσαμε με αυτοθυσία, αναδείξαμε με την παραταξιακή μας εφημερίδα και με την φωνή των πολιτών, τοπικά προβλήματα που δυσκόλευαν την καθημερινότητά τους και πολλά από αυτά η δημοτική αρχή έσπευσε και τα υλοποίησε ύστερα από δική μας παρέμβαση και ο κόσμος αυτό το γνωρίζει διότι έχει μάτια και βλέπει, είναι δίκαιο λοιπόν αυτός ο κόσμος να χειροκροτεί την δράση της παράταξης μας, η οποία έφερε θετικά αποτελέσματα για τον τόπο μας. Ήμασταν λοιπόν παρόν! Ήμασταν δίπλα στην κοινωνία! Δηλώναμε παρόν σε όλα τα Δημοτικά Συμβούλια ενώ άλλοι εκλεγμένοι δημοτική σύμβουλοι ήταν ΑΠΟΝΤΕΣ. Η δική μας παρουσία ήταν αισθητή απέναντι σε όλες τις ολονύκτιες συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων μέχρι σήμερα.
Η «Αναβάθμιση Καματερού» και εγώ προσωπικά ως Υποψήφιος Δήμαρχος καλώ όλη την κοινωνία του Δήμου Καματερού, όλους τους ενεργούς πολίτες, αντιπολιτευόμενες δημοτικές κινήσεις, διάφορους πολιτιστικούς και εξωραϊστικούς συλλόγους σε διάλογο για τη δημιουργία μιας νέας Δημοτικής Συνεργασίας, για να αλλάξει επιτέλους το πολιτικό σκηνικό της πόλης, ελάτε να δημιουργήσουμε για εμάς και τα παιδιά μας ένα καλύτερο μέλλον.
Είναι η ώρα των μεγάλων αποφάσεων! Ας τις πάρουμε ενωμένοι όλοι μαζί! Διότι μας αφορά όλους!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

agkele o laos sou euxete perastika.
na mas enimerwseis se pio treladiko 8a se pane......

me poly agaph oi pistoi filoi sou...

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΗΛΙΟΠΟΥΛΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ..ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ..