Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ και ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ να απαγορευτεί στις Δημοτικές Παρατάξεις να καταθέσουν δάφνινο στεφάνι!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΚΑΛΕΣΜΑ
ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΝΕΩΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ – ΑΓ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ "ΙΘΑΚΗ"
Σήμερα, 28 Οκτωβρίου 2010, στην 70ή Εθνική επέτειο του ιστορικού "ΟΧΙ", που βροντοφώναξε ο λαός μας στις ορδές του Φασισμού στις 28 Οκτωβρίου 1940, ο νυν Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων και υποψήφιος του νέου Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού με το χρίσμα του "Νέου ΠΑ.ΣΟ.Κ.", Νίκος Σαράντης ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ και ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ να απαγορευτεί στις Δημοτικές Παρατάξεις του Νέου Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού (ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ) να καταθέσουν δάφνινο στεφάνι στη μνήμη όσων θυσιάστηκαν για να απολαμβάνουμε σήμερα όλοι εμείς τα αγαθά μιας ελεύθερης ζωής.
Όλοι εμείς που εναντιωθήκαμε στη χούντα των Συνταγματαρχών, οι μαχητές του Πολυτεχνείου, ο λαός που πάλεψε για "ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" και όλοι αυτοί που συνεχίζουν να μάχονται για ΠΑΙΔΕΙΑ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ – ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, καλούμε τα κόμματα της Βουλής, τις Αντιστασιακές οργανώσεις, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τα Blogs, την Εκπαιδευτική Κοινότητα και το λαό Αγίων Αναργύρων και Καματερού να καταδικάσει με κάθε τρόπο την ΑΠΟΦΑΣΗ και ΔΙΑΤΑΓΗ του υποψήφιου Δημάρχου Αγίων Αναργύρων – Καματερού (με χρίσμα του "Νέου ΠΑ.ΣΟ.Κ.") Νίκου Σαράντη.
Οι μάσκες έπεσαν... ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΕ τον!
Φίλοι, σύντροφοι του ΠΑ.ΣΟ.Κ., μην εξαργυρώνετε με λάφυρα τους αγώνες σας για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Στ’ αυτιά του Δασκάλου μας, Καθηγητή μας Γιώργου Κωνσταντακόπουλου, μετά την ΑΠΟΦΑΣΗ-ΔΙΑΤΑΓΗ του Νίκου Σαράντη να μην καταθέσουν στεφάνι οι Δημοτικές Παρατάξεις, ηχούν τα λόγια εκφωνήτριας κρατικού ραδιοφωνικού σταθμού του Νομού Ηλείας που μετέδιδε ανά τακτά χρονικά διαστήματα: "Έκτακτο δελτίο Ειδήσεων. ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ και ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ.................... Καπένης Αλκιβιάδης, Στρατιωτικός Διοικητής Ηλείας" (1967)
Καλούμε τους δημότες, κατοίκους και φίλους των Αγίων Αναρ γύρων και Καματερού να πάνε να ψηφίσουν και να καταψηφίσουν τον Νίκο Σαράντη – να καταψηφίσουν την οικονομική δικτατορία του Δ.Ν.Τ. – να καταψηφίσουν την οικονομική εξαθλίωση και το ξεπούλημα της χώρας, την ανεργία και όλα τα δεινά που θα ακολουθήσουν.
Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...
28η Οκτωβρίου 2010
Μαχητικά για την "ΙΘΑΚΗ"
Γιώργος Κωνσταντακόπουλος (ο Δάσκαλος)
Καθηγητής-Διευθυντής 1ου Γ/σίου Καματερού (1982-2006)
Αναπληρωτής Διευθυντής Εσπερινού Γ/σίου
Αγίων Αναργύρων (2006-σήμερα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: