Τρίτη 12 Μαΐου 2009

Τρελή πορεία ακυβέρνητου εκσκαφέα στο Γεροβουνό… ευτυχώς χωρίς ανθρώπινα θύματα, αλλά σοβαρές καταστροφές

Αναγνώστης μας έστειλε τις φωτογραφίες από την τρελή πορεία ενός εκσκαφέα χωρίς οδηγό, χθες το μεσημέρι στο Καματερό
Ένα μεγάλος εκσκαφέα, που ζυγίζει πολλούς τόνους και ήταν σταθμευμένος από πολύ καιρό στη γωνία της Κωστή Παλαμά και Κορνάρου, ξαφνικά βρέθηκε να κατηφορίζει…
Ξερίζωσε ένα δέντρο και συνεχίζοντας την τρελή πορεία του χωρίς οδηγό, έπεσε σε βιοτεχνία Ξυλουργικών Εργασιών…

Ευτυχώς οι εργαζόμενοι δεν βρίσκονταν κοντά στο σημείο της σύγκρουσης και ευτυχώς που δεν βρισκόταν εκείνη την ώρα στο δρόμο περαστικοί και μικρά παιδιά…
Ο εκσκαφέας κατέστρεψε ορισμένα αυτοκίνητα, που βρέθηκαν στην τυφλή πορεία του και καρφώθηκε στην κυριολεξία σ’ ένα καινούργιο και πανέμορφο κτίριο, στο ισόγειο του οποίου βρίσκεται η Ξυλουργική επιχείρηση.
Πέρα από το ατυχές περιστατικό και ευτυχώς χωρίς ανθρώπινα θύματα, η στροφή Κ. Παλαμά και Κορνάρου είναι ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ, με συνεχή ατυχήματα.
Μάλιστα, για το κατάστημα τζόγου (ΠΡΟ-ΠΟ) - που βρίσκεται πάνω στη στροφή -, παρκάρουν και στις δύο πλευρές της ταχείας κυκλοφορίας οδού (όπως βλέπετε στη φωτογραφία), οι μανιώδεις «παίκτες» τυχερών παιχνιδιών.
Κάποιοι αρμόδιοι, μήπως πρέπει ν’ ασχοληθούν με το πρόβλημα;
Βέβαια, εμείς δεν γνωρίζουμε αν το ΠΕΧΩΔΕ, η Νομαρχία ή άλλος φορέας, έχει την αρμοδιότητα, αλλά η Δημοτική Αρχή ας δείξει ένα ενδιαφέρον… Δεν λέμε να κατασκευάσει παρκινγκ για τους παίκτες τυχερών παιχνιδιών, αλλά τουλάχιστον να πιέσει τους αρμόδιους πριν θρηνήσουμε θύματα, πέρα από τα συχνά ατυχήματα (την ίδια ημέρα, το πρωί έγινε στο ίδιο σημείο ατύχημα)
Η ΕΛ.ΑΣ; Πέρασαν δύο (2) ολόκληρες ώρες μέχρι να εμφανιστούν... Άμεση Δράση στην κυριολεξία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: