Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ από την «ΙΘΑΚΗ»

Ενωτικό Κίνημα
για ΠΑΙΔΕΙΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ «ΙΘΑΚΗ»

Προς:
κ.κ. Δήμαρχο - Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου και Δημοτικούς Συμβούλους της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Καματερού.
Φίλοι μας, με την επιστολή μας αυτή θέλουμε να ενημερώσουμε όλους τους Πολίτες του Καματερού, τους Νέους και τους φίλους του Καματερού ότι μέσα από κοινούς αγώνες, με τη συμμετοχή όλων, χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες και εγωισμούς, θα επιτευχθεί ο ευγενής στόχος, που αποκλειστικό σκοπό έχει την προάσπιση του κοινού καλού και την απομάκρυνση της τοπικής κοινωνίας και του Δήμου από το συνεχιζόμενο και πολυετές τέλμα.
Κύριε Δήμαρχε, αδυνατούμε να καταλάβουμε που αποσκοπεί η «Λαϊκή Συνεδρίαση» του Δημοτικού Συμβουλίου στον «Ορφέα» στις 16/07/09!!!(περίοδος καύσωνα και διακοπών) προκειμένου να ανακοινώσετε την απόφασή σας για την ανέγερση Δημαρχιακού Μεγάρου !!! ποσού 4,5 εκατ.€ (ή 1,5 δισεκατ. δραχμές περίπου), που όπως γνωρίζετε όλοι σας , θα φθάσει τα 8 εκατ. € (ή 3 δισεκατ. δραχμές), όταν ολοκληρωθεί …..(γνωρίζετε πολύ καλά το σχέδιο «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ»). Συμπέρασμα: το Δημαρχιακό Μέγαρο δεν είναι έργο άμεσης ανάγκης.
Κύριε Δήμαρχε, ένα χρόνο πριν την αποχώρησή σας από το αξίωμα του Δημάρχου, δεν έχετε το δικαίωμα να υποθηκεύσετε το Δήμο με το ποσό των 8 εκατ. € ( 3 δισεκατ. δραχμές).
Κύριε Δήμαρχε, σας καλούμε άμεσα το καράβι του Δήμου να αλλάξει πορεία. Να ολοκληρώσετε τα έργα που γίνονται, να δείτε πως θα αποφευχθεί ο κίνδυνος πυρκαγιάς, τι θα κάνετε με τα αντιπλημμυρικά έργα, αν θα ανοίξετε τους αύλειους χώρους των σχολείων και των νηπιαγωγείων για να εισέρχονται οι νέοι, τι θα κάνετε με τους παιδικούς σταθμούς, με τις παιδικές χαρές, με τις πλατείες , με τα κατεστραμμένα γήπεδα 5Χ5 των σχολείων και του Δήμου, με τους κατεστραμμένους και επικίνδυνους δρόμους κ.π.α.
Κύριε Δήμαρχε, το 2005 αντικαταστήσατε τον Ιδεολόγο-Σοσιαλιστή-Οραματιστή Δήμαρχο Γιατρό κ. Νίκο Στενό, το πρόγραμμα του δεν υλοποιήθηκε, το όραμα του δεν έγινε πραγματικότητα (λόγω ……………… παραίτησής του).
Ολοκληρώστε εσείς, με την ευχή του Θεού, λίγα από τα όσα αναφέρονται στο πρόγραμμά του και έχουν σχέση με την ΠΑΙΔΕΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ-ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ-ΥΓΕΙΑ- ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ- ΠΡΑΣΙΝΟ-ΧΩΡΟΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ-ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ-ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ-ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ-ΑΡΧΕΣ-με την ΓΥΝΑΙΚΑ-με την ΝΕΟΛΑΙΑ –με την ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ……
Καλούμε τον Κύριο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου σε συνεννόηση με τον Δήμαρχο και τους Επικεφαλής των παρατάξεων να αποσύρει από τη συζήτηση το Δεύτερο Θέμα που έχει σχέση με το Δημαρχιακό Μέγαρο.
Σε περίοδο οικονομικής κρίσης, τέτοιες αποφάσεις αποτελούν πρόκληση για τους πολίτες του Καματερού και τους Νέους που είναι απλοί άνθρωποι του μόχθου και της βιοπάλης.
Απαιτούμε: Σεβασμό στον Πολίτη του Καματερού. Σεβασμό στους Νέους.
(Να διαβαστεί η επιστολή στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στον «Ορφέα» και να δοθεί σε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους).
15/7/09
Φιλικά
για την «Ιθάκη»
Γιώργος Κωνσταντακόπουλος
Καθηγητής-Διευθυντής
1ου Γυμνασίου Καματερού (1982 έως 2006)

Κοινοποίηση: 1.Πολίτες του Καματερού
2.Μέλη της «Ιθάκης»
3.κ.Χριστόφορο Δανάκο
4.κ.Δήμητρη Κατσαντώνη
5.κ.Δημήτρη Δημάκο
6. πολιτιστικούς συλλόγους Καματερού
7.τοπικές οργανώσεις
8.εμπορικούς συλλόγους
9.αθλητικούς συλλόγους
10.Ιερείς της Πόλης
11.Μητρόπολη Αττικής
12.Σχολικές Επιτροπές

Δεν υπάρχουν σχόλια: