Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Το μεγάλο φαγοπότι στο Δήμο Καματερού φέρνει νέες σημαντικές μεταγραφές στο ΠΑΣΟΚ - La Grande bouffe, καλή μάσα σύντροφοι!

La Grande bouffe
Το στέλεχος της δεξιάς Ιωάννης Ρέπας και Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Καματερού, με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ., προσχώρησε στη δημοτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, υπερψηφίζοντας χθες το σχέδιο «Μεγάλο Φαγοπότι»!
Πως συνέβη;
Με το σχέδιο «La Grande bouffe»!
Δηλαδή την ομόφωνη απόφαση της πλειοψηφίας (ΠΑΣΟΚ) και την αντίθεση όλων των άλλων δημοτικών παρατάξεων, να προχωρήσουν την κατασκευή Δημαρχιακού Μεγάρου 1.200 τ.μ. με 3.800,00 € το τετραγωνικό μέτρο (ούτε στην Εκάλη δεν υπάρχουν αυτές οι τιμές)!
Πράγματι, ο δήμος της δυτικής Αθήνας, της υποβάθμισης, των λαϊκών στρωμάτων και των μεταναστών, έχει τεράστιες ανάγκες των φουτουριστικών σχεδίων του Μεγάρου, της μάσας και του φαγοποτιού!
Ελπίζουμε να βρεθεί κάποιος σοβαρός στο ΠΑΣΟΚ (δεν μιλάμε για τα τρωκτικά της περιοχής) και ν’ ασχοληθεί λίγο με το ζήτημα, αν δεν είναι όλοι εργολάβοι κι αναζητήσουν σχετικό μερίδιο…

Υ.Γ. Η αντιπολίτευση ήταν σ΄τσωμη εναντίον αυτών των «σχεδίων» και θα ήταν παράδοξο να συμφωνούσαν. Όμως, η απουσία δημοτικού συμβούλου του ΚΚΕ, πρώην υποψηφίου δημάρχου με το κόμμα και αρχιτέκτονα, μας βάζει στην πένα κάποιο ερωτηματικό…Ελπίζουμε να μην έχει σχέση με τη μεταγραφή του δεξιού στο ΠΑΣΟΚ, μιας και είναι αρχιτέκτονας…

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ,(ΑΝ ΕΝΟΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ), ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΙΠΕ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΕΛΕΙΠΕ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΖΗΤΗΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Καλα, ο δεξιος Ρέπας με το σοσιαληστή Καμαρινόπουλο τι κοινο έχουν; Μηπως έχουν βρει κοινό εργολάβο από τώρα για το έργο;
ΑΝΤΕ και καλή όρεξη σ΄αυτούς και εις υγεία στα κορόιδα σε μας.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Καλά, ο Δανάκος που όλοι λένε ότι είναι τίμιος, πώς ανέχεται το Ρέππα ακόμα ; Γιατί δεν τον διαγράφει αφού εκθέτει και τον ίδιο;
Αυτά τα ξέρει η Νέα Δημοκρατία; ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΚΛΕΦΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Απο πότε ένας αποτυχημένος Διευθυντής Γυμνασίου , που εκδιώχθηκε απο την θέση και έχει πάρει δυσμενή μετάθεση, έχει δικαίωμα να μιλάει και να κατηγορεί μέλη της κοινότητας του καματερού. Σύντροφε ΓΙΏΡΓΟ ή όποιος αλλιώς σου αρέσει να αυτοαποκαλήσε, το να αρνήσε την ανάπτυξη και την προοδο , με το να σαμποτάρεις οτιδήποτε καλό κάνει η διοίκηση Καμαρινόπουλου προσπαθώντας να γυρίσεις πίσω τον χρόνο, το μοναδικό που καταφέρνεις είναι να καταδικάζεις το Καματερό στην υποβάθμιση και στον μαρασμό, όπως ακριβώς μαθαινες και στους μαθητές την έλλλειψη του μέτρου, την έλλειψη του σεβασμού, την ανυπακοή, προκαλώντας με την συμπεριφορά σου πρόβλημα στις οικογένειες που αναγκαστικά έστελναν τα παιδία τους στο σχολείο που ήσουν Διευθυντής.
Ενας φίλος.
ΥΓ. ΞΕΠΕΡΝΑΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΟΡΙΑ.